logo snabbmeny
Shopping på Irland

Hem
linje
Resmål på Irland
> Dublin
> Belfast
> Galway
> Cork
linje
Upplevelser
> Spela Golf
> Vandra i naturen
linje
Fakta om Irland
linje
Res till Irland
linje
Hotell & Boende
linje
Ta dig runt på Irlandlinje
Shopping
> Dublin
> Belfast
> Nationellt linje
Kultur
> Musik
> Dans
> Högtider
> Språk linje
Sevärdheter
> Rundturer
> Bryggerier
& Destillerier

> Byggnader
& Områden

> Natur
linje
Sport
> Hurling
> Gaelisk fotboll
linje
Om osslinje
Nyttiga länkar

Startsidan / Shopping / Nationellt

streckad linje

Shopping på Irland

För dig som är på shoppinghumör utanför Dublin kan vi erbjuda lite generella tips på butikskedjor runt om Irland.

Penneys

Penneys är en kedja som finns över hela Irland och är otroligt populär bland befolkningen. Troligen beror det på de låga priserna och det stora utbudet av kläder och skor för både kvinnor och män, samt barn i alla åldrar.

Trots de låga priserna har de bra kvalité på sina varor. Ett par jeans kan kosta mellan 5 - 18 euro. Ett flerpack strumpor kan du få för 4 euro. Så det är inte alls dyrt och ett bra tips om du inser att du glömt ta med något och inte vill lägga ut allt för mycket pengar.

Klicka här för att söka bland Penneys butiker på Irland.

River Island

River Island är en kedja som finns över hela Irland och vänder sig till unga människor med ett ungt mode. Här finns kläder för både tjejer och killar. River Island erbjuder mer än bara snygga kläder, de har också väskor, skor och smycken.

Ett klädesplagg på River Island kan kosta mellan 40-70 euro. Butiken går att hitta i alla större städer runt om på Irland. River Island är en populär kedja som absolut är värt ett besök under en shoppingrunda på Irland.

Klicka här för att besöka River Islands hemsida.

Debenhams

Debenhams är en varuhuskedja på Irland som kan jämföras med Åhléns. Här finns kläder till barn, män och kvinnor. Du kan köpa kläder av märket Jane Norman och underkläder från La Senza. Alla vanliga sminkmärken går att hitta, både de dyrare så som Dior och de i en billigare prisklass så som Max Factor, Loreal och Maybelline.

Debenhams har det mesta man behöver, förutom kläder, skor och smink finns saker till badrummet, sovrummet och köket. En bra affär att hitta allt möjligt i. Debenhams är en av de populäraste varuhuskedjorna på Irland och finns över hela landet.

Klicka här för att besöka Debenhams hemsida.

Carrolls

Är man ute efter irländska sovenier är ett bra tips att besöka Carrolls. Detta är en irländsk kedja med tröjor, hattar och allt du kan tänka dig med irländska motiv. En bra affär för att hitta presenter till vänner och familj.

Carrolls finns främst i Dublin då de flesta turister åker dit och butiken vänder sig främst till dem.

Klicka här för att besöka Carrolls hemsida.

 

 

 

kontaktinfo
 
RESA BOENDE KULTUR FAKTA Till startsidan